Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κούλουμα 2014 στην πλατεία της Παραλίας με ζωντανή μουσική!


Κέφι, ξεφάντωμα, χαρούμενη διάθεση και ζωντάνια στην πιο κεφάτη γιορτή του χρόνου για άτομα όλων των ηλικιών υπόσχεται το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχει διαμορφώσει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

Σάββατο 01 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο, στους γύρω δρόμους και στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, μία επταμελής ομάδα διασκεδαστών αναλαμβάνει να παρασύρει μικρούς και μεγάλους στους ξέφρενους ρυθμούς των Αποκριών. Η ομάδα αποτελείται από έναν perfomer, ένα ζογκλέρ perfomer, δυο ξυλοπόδαρους και τρεις ανιματέρ - παιδαγωγούς χορευτές.

Κωμικοί διαγωνισμοί μεταμφίεσης, χορευτικής φιγούρας, παντομίμας, ευχής κ.λ.π., αστείες συνεντεύξεις, πολύ κέφι και χορός θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν το event, στο οποίο θα ενταχθεί και το κοινό, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι.

Το event θα ξεκινήσει με μία μίνι παρέλαση της ομάδας των ανιματέρ μαζί με τους πιο κεφάτους επισκέπτες στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία.

Κυριακή 02 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία, ο γνωστός σε όλους από την τηλεοπτική εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» Στάθης Παναγιωτόπουλος με την υποστήριξη τριών ανιματέρ θα παρουσιάσουν ένα τρίωρο διαδραστικό πρόγραμμα με στοιχεία stand up comedy, αλλά και πολλές εκπλήξεις όπου θα διασκεδάσουν το κοινό όλων των ηλικιών. Παράλληλα με το μουσικό πρόγραμμα d.j.set Στάθη Παναγιωτόπουλου, θα διαμορφωθεί ένα υπαίθριο πάρτι με πολύ κέφι και χορό.

Καθ.Δευτέρα 03 Μαρτίου στις 11 το πρωί «ΚΟΥΛΟΥΜΑ»…..μετά Μουσικής στην πλατεία της Παραλίας, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Παραλίας, το Σωματείο Ελεύθερων Επαγγελματιών, την Ένωση Ξενοδόχων και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας.

 
Developed by electro-net.gr