Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Στην ΑΕΚ ο Γιώργος Τσαλμπούρης !!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Ο.Β» ο νεαρός ταλαντούχος Κατερινιώτης μπασκετμπολίστας μετά το σύντομο πέρασμα από το κολέγιο του IOWA επιστρέφει στην Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, «γέννημα θρέμμα» του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ, έχει ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση της ΑΕΚ για την μετακίνηση του στον δικέφαλο, ενώ επικοινωνία και καταρχήν συμφωνία υπήρξε και ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλου και του προέδρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ Απόστολου Πόδα. 

Τις επόμενες μέρες θα διευθετηθούν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 


Η μετακίνηση του Γιώργου Τσαλμπούρη σε μια ομάδα Α1 με υψηλούς στόχους και μεγάλη ιστορία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Πιερικό μπάσκετ (είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε κάτι τέτοιο) και δικαιώνει την επιμονή της διοίκησης του Πιερικού Αρχελάου στην στήριξη και ανάπτυξη των ακαδημιών. 

Καρπός αυτής της προσπάθειας είναι το γεγονός ότι ένα νέο παιδί της Πιερίας (η καταγωγή του Γιώργου είναι από τον Κολινδρό), που ξεκίνησε και έμαθε μπάσκετ στις ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου, έχοντας ήδη προσφέρει στις Εθνικές ομάδες των μικρών ηλικιών με σημαντικές μάλιστα διακρίσεις να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ.


Πηγή: olympiobima.gr

 
Developed by electro-net.gr