Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς Μήτρογλου στην Κέρκυρα

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την "ερυθρόλευκη" αποστολή για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, αφήνοντας εκτός τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ερίκ Αμπιντάλ. Στη 18άδα οι Μπενίτες και Σιόβας.

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και τον κυριακάτικο αγώνα με την Κέρκυρα (15:00) στο νησί των Φαιάκων για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες θέλουν μόνο το τρίποντο, ώστε να παραμείνουν σε "απόσταση βολής" από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει με τον Πανθρακικό στην Τούμπα και έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Μίτσελ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.

Στην συνέχεια έγινε το καθιερωμένο δίτερμα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις. Αμέσως μετά, ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μένει στην Αθήνα, όπως και ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ.

Αντ' αυτού, ο Χόρχε Μπενίτες θα είναι στην 18άδα του Ολυμπιακού και δείχνει έτοιμος να αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό διάστημα στα... πιτς, ενώ στην Κέρκυρα θα βρεθεί και ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, Δημήτρης Σιόβας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Σιόβας.

πηγή: sport24.gr

 
Developed by electro-net.gr