Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Από την Στουτγάρδη στην Κατερίνη ο Ελευθέριος Καραστέργιος της VFB Stuttgart e.V


Βρέθηκε στην Κατερίνη από την Στουτγάρδη Γερμανίας ενόψει του τουρνουά των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου νέων, ο γνωστός σκάουτερ της ομάδας VFB Stuttgart e.V που αγωνίζεται στην Bundesliga, Ελευθέριος (Τέλης) Καραστέργιος. Ο Τέλης Καραστέργιος κατέχει τη θέση του σκάουτερ για αναζήτηση, αξιολόγηση και προώθηση νέων ταλαντούχων περιπτώσεων ποδοσφαιριστών προς όφελος της ομάδας μέσα από μια μεγάλη βάση δεδομένων. Κατέχει πλούσιο αθλητικό βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής και των Ακαδημιών της Στουτγάρδης, περνώντας κι από τον ΠΑΟΚ.

Στις φωτογραφίες μας στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μετά τη λήξη του αγώνα ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, μαζί με τον Βασίλη Τσακιρίδη, μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΙΕΡΙΚΟΥ και δ/ντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και τον Λάζαρο Τσακιρίδη, όπου τους συνδέει μια φιλία ετών από τα χρόνια διαμονής τους στη Στουτγάρδη ως παράγοντες σε διοικήσεις ομάδων στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης.
Ο Ελευθέριος Καραστέργιος της VFB Stuttgart e.V με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κώστα Παπαδόπουλο, στο παιχνίδι ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ.



 
Developed by electro-net.gr