Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κάνεις δεν πάει χαμένος. Με τη δεύτερη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Α. Γεωργιάδης



Ο Α. Γεωργιάδης απομακρύνθηκε από υπουργός Υγείας, ωστόσο παίρνει τη θέση του Μ. Βορίδη ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή. Η αρχική άρνηση και η επιμονή του πρωθυπουργού, που τον έπεισε


Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του.

Η θέση αυτή είχε προταθεί στον κ.Γεωργιάδη, όταν του ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από το υπουργείο Υγείας (το οποίο ανέλαβε ο προηγούμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός Μάκης Βορίδης), ωστόσο είχε αρχικά αρνηθεί. Ο πρωθυπουργός ωστόσο επέμενε, καθώς άλλωστε από τη νέα του θέση ο κ.Γεωργιάδης θα παραμείνει στο στενό κύκλο των συνεργατών του κ.Σαμαρά.

Εκκρεμεί η πλήρωση της έτερης θέσης κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, καθώς η Σοφία Βουλτεψη ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος, είναι σαφές όμως πως ο κ.Γεωργιάδης όπως και ο κ,Βορίδης το προηγούμενο διάστημα θα σηκώσει το κύριο βάρος της αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο.

Ήδη έχουν διακοπεί οι εργασίες της ολομέλειας, τα θερινά τμήματα ωστόσο προβλέπονται "καυτά" καθώς σε αυτά θα περάσουν προαπαιτούμενα όπως η μικρή ΔΕΗ και η μείωση των περιθωρίων κέρδους των φαρμακείων, αλλά και δεσμεύσεις έναντι της τρόικας όπως το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και τις παραλίες.

Πηγή: news247.gr

 
Developed by electro-net.gr