Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Πευκοχώρι το Σάββατο 5 μ.μ. για το πρωτάθλημα μπάσκετ Β' Εθνικής



Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας είναι αυτό του Σαββάτου με την Ευρώπη Πευκοχωρίου που θα γίνει στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.

Οι αντίπαλοι του Πιερικού Αρχελάου είναι στην ίδια βαθμολογική θέση και γι΄ αυτό η ομάδα της Κατερίνης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αναστρέψει την πορεία από τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πευκοχώρι είχε νικήσει στην έδρα του, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, με 90-89.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Λόρτος και Κοϊμτζόγλου και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και μέτριων εμφανίσεων. Μπροστά μας είχαμε μια εβδομάδα που επισημάναμε και επιμείναμε ξανά στους στόχους και την τακτική που θα εφαρμόσουμε σε επίθεση και άμυνα. Η προσεχής αντίπαλος είναι μια πολύπειρη και επικίνδυνη ομάδα, με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και είναι ικανή να τιμωρήσει τα λάθη μας. Ο οδηγός μας για το παιχνίδι θα είναι η άμυνα και το ισχυρό "θέλω" για τη νίκη. Η παρουσία των φίλων της ομάδας και η ενθάρρυνση των αθλητών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση και είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο το κοινό μας θα δώσει ξανά το παρών».




Από δελτίο τύπου Πιερικού Αρχελάου


 
Developed by electro-net.gr