Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έφαγε δεκαπέντε χρόνια φυλακή επειδή έριξε κάτω επίτηδες μηχανόβιο για να τον τιμωρήσει (βίντεο)

Ο 69χρονος William Crum είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 αφού αναρτήθηκε στο διαδίκτυο video με την πράξη του, το οποίο έγινε viral και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Το αρχικό κλιπάκι έχει κατέβει, όμως είναι γνωστό ότι το internet ποτέ δεν ξεχνά, οπότε μπορείτε να δείτε το video στο τέλος του άρθρου.

Στο video, λοιπόν, που μαγνητοσκοπήθηκε σε επαρχιακό δρόμο του Texas, βλέπουμε τον μοτοσικλετιστή Eric Sanders και τη συνεπιβάτιδά του Debra Simpson να επιταχύνουν για να προσπεράσουν το Mercury Cougar του Crum σε ευθεία όπου υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή που απαγορεύει το προσπέρασμα. Ο Crum κάνει μια απότομη τιμονιά αριστερά και χτυπάει τη μοτοσικλέτα, που αναφέρεται απλά ως Kawasaki στα τοπικά ΜΜΕ. 

Ο Sanders τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, αλλά η φίλη του νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στην εντατική με κάταγμα στο χέρι. Για την κατάσταση της μοτοσικλέτας δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Το όλο συμβάν απαθανατίστηκε τυχαία από κάμερα στο κράνος άλλου μοτοσικλετιστή, που ερχόταν από πίσω. Αυτός ζήτησε το λόγο στον Crum, ο οποίος είπε ότι ο μοτοσικλετιστής τον προσπερνούσε σε διπλή γραμμή και ότι «δεν τον ένοιαζε» το τι έπαθε!

Όπως βλέπουμε και στο video, o Sanders δεν έτρεχε, αφού τον έφτασε πολύ γρήγορα ο άλλος μοτοσικλετιστής, και ο ίδιος εξήγησε ότι πέρασε τον Crum επειδή πήγαινε πολύ αργά, 30 km/h κάτω από το όριο ταχύτητας.

Τελικά ο Crum συνελήφθη και αφού προφυλακίστηκε για ενάμιση χρόνο, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη για «διπλή επίθεση με φονικό όπλο».

Η τοπική εφημερίδα Star-Telegram βρήκε ότι ο Crum είχε καταδικαστεί ξανά το 1994 για παράνομη χρήση αυτοκινήτου και το 2007 για ασυνείδητη οδήγηση και απειλή, αφού είχε φοβερίσει μικρά παιδιά ότι θα τα πατούσε με το αυτοκίνητό του.

Η δικαιολογία ότι έδωσε ένα μάθημα στον μοτοσικλετιστή για να μην προσπερνάει σε διπλή γραμμή, φυσικά δεν στέκει με κανένα τρόπο. Αυτή ήταν προφανώς και η γνώμη του δικαστή, που απάλλαξε την κοινωνία από αυτόν, πιθανώς οριστικά, αφού αν και όταν ο Crum βγει από τη φυλακή, θα είναι 84 ετών.



Πηγή: pronews.gr

 
Developed by electro-net.gr