Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Kιβρακίδης στον διαιτητή: «Είσαι μαλ...» (vid)

Ο Καλογερόπουλος έβλεπε τον Κιβρακίδη να τον βρίζει μπροστά στα μάτια, όμως ο ρέφερι δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ατρόμητου!

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει έμμεσο μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου στο 82΄ και ο Καλογερόπουλος λέει στους παίκτες του Ατρομήτου τη σωστή θέση που πρέπει να πάρουν. Ο ρέφερι δίνει την κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη επειδή δεν ακούει τις εντολές του και στη συνέχεια βρίζει τον Καλογερόπουλο μπροστά του! 

«Είσαι μαλ@@@, είσαι παλαβός, είσαι τρελός...», λέει ο Κιβρακίδης -όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο- όμως ο διαιτητής δεν τον αποβάλλει ως όφειλε και κάτι που έχει συμβεί σε άλλα παιχνίδια της Super League.

Για παράδειγμα την περυσινή σεζόν στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή ο Κάτσε είδε την κόκκινη κάρτα στο 37ο λεπτό, καθώς ο Αλβανός μέσος έβρισε τον διαιτητή. Εκείνη ήταν και η αφορμή για τον Άγγελο Αναστασιάδη να ζητήσει από τους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο.

Το ίδιο είχε συμβεί και στο Βέροια-Ολυμπιακός. Ο Σωτήρης Μπαλάφας αφού πρώτα είδε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, την ώρα που απομακρυνόταν από τον διαιτητή, ο Ιωαννίδης του έδειξε την απευθείας κόκκινη μόλις στο 11ο λεπτό! Ο λόγος ήταν και πάλι η εξύβριση, όμως στο Περιστέρι δεν είδαμε ο Καλογερόπουλος να κάνει ό,τι οι άλλοι δύο συνάδελφοί του.


Πηγή: sdna.gr

 
Developed by electro-net.gr