Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Δείτε την «βασίλισσα» Ελισάβετ να αλλάζει πάνες στην πριγκίπισσα Σάρλοτ! (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Τον εγγονό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, επισκέφθηκε την Τρίτη στο Kensigton Palace η βασίλισσα Ελισάβετ, για να δει για πρώτη φορά την νεογέννητη κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ.
Ο βρετανικός Τύπος έφερε στο «φως» της δημοσιότητας φωτογραφίες από την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στο Kensigton Palace.
Σε αυτές φαίνεται η γαλαζοαίματη προγιαγιά να αλλάξει πάνα στην νεογέννητη πριγκίπισσα και να της δώσει γάλα με το μπιμπερό, αφού πρώτα σαν παραδοσιακή γιαγιά, που ξέρει καλά από μωρά, δοκίμασε στο χέρι της, την θερμοκρασία του.
Η Ελισάβετ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και οκτώ εγγονιών, από τα οποία έχει αποκτήσει πέντε δισέγγονα.
Όμως, η αλήθεια είναι ότι η εικονιζόμενη γιαγιά της φωτογραφίας δεν είναι στην πραγματικότητα η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά μια από τις δεκάδες σωσίες της, που χρησιμοποίησε η φωτογράφος των celebrities Αlison Jackson, προκειμένου να φτιάξει ένα φωτογραφικό πρότζεκτ με θέμα την πρώτη επίσκεψη της Ελισάβετ στην πριγκίπισσα Σάρλοτ.
Η Alison Jackson είναι γνωστή στη Βρετανία για τις φωτογραφίες της με σωσίες διάσημων προσωπικοτήτων.
Παράλληλα, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι όλοι οι σωσίες της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ κοντά σε ομοιότητα στα μέλη της, εκτός από τον «πρίγκιπα Ουίλιαμ», που έχει λίγο μεγαλύτερο πηγούνι από τον πραγματικό δούκα του Κέιμπριτζ.



Πηγή: kontranews.gr

 
Developed by electro-net.gr