Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απίστευτη τροπή στην άγρια δολοφονία 33χρονου στο Μενίδι

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία και να φτάσει στα ίχνη του δράστη, που είναι μια 24χρονη κοπέλα.

Η νεαρή, η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς ότι το θύμα ήταν προαγωγός της.

Όπως εξήγησε, είχε ερωτική σχέση μαζί του για τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να την εκπορνεύει ενώ με τα χρήματα που έβγαζε σε βάρος της φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά.

Η 24χρονη υποστήριξε ακόμη ότι το θύμα προσπαθούσε να κάνει το ίδιο και με τις δύο αδερφές της, τις οποίες –όπως είπε- είχε βιάσει.

«Με ανάγκαζε να πηγαίνω με άντρες για να παίρνει εκείνος τα λεφτά. Όταν αντιδρούσα με χτυπούσε, ενώ μετά επιχείρησε να βάλει στο κόλπο τις αδερφές μου», είπε η 24χρονη μετά τη σύλληψή της.

Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του 33χρονου είχε βρεθεί κατασφαγμένη το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2015 δίπλα από το κοιμητήριο του Μενιδίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η δολοφόνος, τη μοιραία νύχτα έκλεισε μαζί του ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Το θύμα φέρεται να επικοινώνησε μαζί της για να συναντηθούν κοντά στο νεκροταφείο Μενιδίου.

Εκείνη θεώρησε ότι ο 33χρονος, ήθελε να τα «ξαναβρούν», να της ζητήσει συγνώμη και να πάψει να την εκδίδει σε άνδρες-πελάτες, φοβούμενη ωστόσο πιθανό διαπληκτισμό μεταξύ τους μετέβη στο σημείο με ένα μαχαίρι στην κατοχή της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ο 33χρονος όχι μόνο δεν είχε διάθεση συμφιλίωσης αλλά «είχε κανονίσει ερωτικό ραντεβού καθώς είχε ανάγκη από χρήματα» όπως της είπε.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία και η επιθετική κίνηση εναντίον της, προκάλεσε τη δική της αντίδραση, υποστήριξε η 24χρονη, η οποία έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και την κοιλιά του θύματος.

Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός από κατοίκους και περαστικούς, έξω από την περίφραξη του Κοιμητηρίου Αχαρνών. Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε κοντινή απόσταση από το θύμα εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκαν οι τελευταίες κλήσεις και η συχνή επικοινωνία με την 24χρονη κοπέλα, η οποία στο πλαίσιο της ανάκρισης, ομολόγησε την ανθρωποκτονία και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.


Πηγή: kontranews.gr

 
Developed by electro-net.gr