Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Διαφορά φιλοσοφίας, ποδοσφαιρικής κουλτούρας και πολιτισμού!!!



Η απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων:

1)Ίσως είχε κάποιος μια μπανάνα για να τη φάει και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο.

2)Η μπανάνα που πετάχτηκε δεν ήταν λόγω ρατσισμού, δεν πετάχτηκε για να μειώσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού. Πετάχτηκε όπως θα πέταγαν ένα μπουκάλι ή ένα χαρτί. Μπορεί να είχαν μαζί τους κάτι να φάνε γιατί ερχόντουσαν από νωρίς στο γήπεδο. 

Αυτή είναι η απίθανη απολογία του ΠΑΟΚ με της παιδαριώδης δικαιολογίες για την ρατσιστική συμπεριφορά φιλάθλων τους, αυτοί είμαστε έτσι θα συνεχίσουμε, κάλος τους "εξυγιαντές". 

Αντί να τον πιάσουν, να τον μηνύσουν και να αποκλειστεί δια παντός από το γήπεδο τον βγάζουν λάδι με δικαιολογίες που δεν της λες ούτε σε παιδιά. 

Ενώ στις πολιτισμένες χώρες όπως η Ισπανία,η διοίκηση της Βιγιαρεάλ μέσα σε μερικές ώρες βρήκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ποιος πέταξε τη μπανάνα στο Ντάνι Άλβες και ο συγκεκριμένος οπαδός έχασε το διαρκείας του και αποκλείστηκε δια παντός η είσοδος του στο γήπεδο!!! 

Όταν θέλεις να λέγεσαι ΠΑΕ με επιχειρήματα και προτάσεις για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και ότι πολεμάς το κατεστημένο δεν μπορείς να απολογείσαι σαν τις ομάδες του κατεστημένου, θα πρέπει να βγεις μπροστά και να σπάσεις το απόστημα όχι να το συντηρείς ή να το εποφθαλμιάς έτσι ώστε να το πάρεις υπό τις οδηγίες σου.

Αυτοί είμαστε έτσι θα συνεχίσουμε με ψεύτικες αγκαλίτσες και φιλάκια...

Το περιστατικό με τον Dani Alves



Το περιστατικό με τον Σαλίνο





Συντάκτης : Μίχος Γεώργιος

 
Developed by electro-net.gr