ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κακουλίδης Βασίλης (Διαχειριστής)

Ο Κακουλίδης Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που εδρεύει στην πόλη της Καβάλας. Στην ηλικία των 12 ετών αποκτά τον πρώτο του Η/Υ και internet και έκτοτε μπαίνει το μικρόβιο της τεχνολογίας. Στα φοιτητικά του χρόνια, ιδρύει μαζί με την παρέα του την ηλεκτρονική κοινότητα των φοιτητών του ΤΕΙ Καβάλας, μία online πρωτοποριακή κοινότητα που γρήγορα απαριθμούσε χιλιάδες μέλη. 

Επιστρέφοντας στην πόλη του μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά με ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία. Στην αναζήτηση εργασίας και αυτός, όπως οι περισσότεροι νέοι σήμερα, απασχολείται περιστασιακά με service υπολογιστών καθώς και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Ο αρκετός ελεύθερος χρόνος, το ανήσυχό του πνεύμα καθώς και το ενδιαφέρον του για τα κοινά, οδήγησε στην γέννηση του ενημερωτικού blog Τα Νέα της Κατερίνης.

Μίχος Γεώργιος (Διαχειριστής)

Ο Μίχος Γεώργιος είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του ΤΕΙ Καστοριάς. Τα χρόνια της φοιτητικής του ζωής ασχολήθηκε με τα κοινά και με την ενημέρωση των φοιτητών για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Γυρίζοντας στην πόλη του μετά την στρατιωτική του θητεία, ταλανίστηκε ψάχνοντας δουλειά, δούλεψε συγκυριακά πάνω στον τομέα του και στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς του. Χωρίς όμως να υπάρχει κάτι μόνιμο και σταθερό και με πολύ ελεύθερο χρόνο αποφάσισε μαζί με τον αδελφικό του φίλο Βασίλη Κακουλίδη να ασχοληθούν δημιουργικά με τον τομέα της ενημέρωσης. Της ποιοτικής ενημέρωσης με σωστά κριτήρια μετάδοσης ειδήσεων, χωρίς παρωπίδες και συμφέροντα, προσπαθούν να ενημερώνουν το κοινό όσο ποιο σωστά έγκυρα και έγκαιρα μπορούν δημιουργώντας το ενημερωτικό blog Τα Νέα της Κατερίνης.

 
Developed by electro-net.gr