Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τέλος στον... θίασο της ΕΠΟ με "σφραγίδα" FIFA - Ξεκινάει το πρωτάθλημα

Απόλυτο ξεγύμνωμα από τη FIFA στην ΕΠΟ. Αλλάζουν όλα, ο Γκιρτζίκης και οι φίλοι του παίρνουν πίσω τις αυθαίρετες αποφάσεις και ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Απόλυτο ξεγύμνωμα από τη FIFA στην ΕΠΟ. Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είπε ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει πίσω την αυθαίρετη αντικατάσταση των τακτικών δικαστών από την Επιτροπή Δεοντολογίας και να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, τότε η Super League και το Κύπελλο θα ξεκινήσουν από τις 10/09.

Για το θέμα της έκπτωσης του Γκιρτζίκη και των υπόλοιπων μελών της ΕΕ που παραπέμπονται σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος από το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο κ. Κουτσοκούμνης έβαλε την "σφραγίδα τέλους" στην διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς τόνισε πως "οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω κάθε καταστατικού"

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SoccerPlus για τις αλλαγές στην ΚΕΔ, υπογραμμίζοντας πως στην συνάντηση με την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ την Τρίτη (30/08), άπαντες θα ενημερωθούν για το σχέδιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για την αναδιοργάνωση της ελληνικής διαιτησίας.

Οι παραπάνω εξελίξεις αφήνουν έκθετη την ηγεσία της Ομοσπονδίας, της οποίας οι ενέργειες ήταν αντίθετες με την FIFA, την UEFA, την ελληνική κυβέρνηση και τους νόμους του κράτους, με την ίδια την Παγκόσμια Συνομοσπονδία να "σφραγίζει" το τέλος της.


Πηγή: skai.gr


 
Developed by electro-net.gr