Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

AC/DC: Ο Axl Rose στο μικρόφωνο του θρυλικού συγκροτήματος


Ο 54χρονος τραγουδιστής των Guns N' Roses, Axl Rose, είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του frontman των AC/DC, Brian Johnson, στην παγκόσμια περιοδεία των τελευταίων, όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο, με επίσημη ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας των AC/DC.

Ο Brian Johnson, ο οποίος έγινε μέλος της μπάντας το 1980, όταν πέθανε ο Bon Scott, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το θρυλικό συγκρότημα πριν λίγες εβδομάδες, όταν οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει να χάσει εντελώς την ακοή του. Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν δέκα συναυλίες των AC/DC στις ΗΠΑ.


Λίγες ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του «Rock or Bust world tour», βρέθηκε λύση, με τον Axl Rose να καλείται να καλύψει το κενό, ξεκινώντας από την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στη Λισαβόνα.

Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη των AC/DC ευχαριστούν τον Brian Johnson για τη συμβολή και την αφοσίωσή του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια ενώ παράλληλα του εύχονται ό,τι καλύτερο στο θέμα της ακοής και σε ό,τι κάνει μελλοντικά. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών προς όλους όσοι μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ευτυχείς που ο Axl Rose έχει την καλοσύνη να προσφέρει την υποστήριξή του και να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε αυτή τη δέσμευση», καταλήγει η ανακοίνωση.


 
Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών στην Ευρώπη, ο Axl Rose θα ξεκινήσει, στις 23 Ιουνίου, τις προγραμματισμένες συναυλίες του στην Αμερική για την επανένωση των Guns N’ Roses.

Πηγή: naftemporiki.gr

 
Developed by electro-net.gr