Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αιματηρή επίθεση σε σχολείο στην Κίνα: Μαχαίρωσε 10 παιδιά και αυτοκτόνησε!


Ένας άντρας έσπειρε τον τρόμο έξω από την πύλη ενός δημοτικού, τραυματίζοντας σοβαρά δύο παιδάκια.

Μια νέα αιματηρή επίθεση εναντίον παιδιών σημειώθηκε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Χάικου στην νότια επαρχία Χαϊνάν, εκεί όπου ένας άντρας έσπειρε τον τρόμο έξω από την πύλη ενός δημοτικού σχολείου.

Ο δράστης μαχαίρωσε δέκα μαθητές, τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο από αυτούς, προτού αυτοκτονήσει, στην πιο πρόσφατη από μια σειρά επιθέσεων που σημειώνονται σε σχολεία στη χώρα.

Ο άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε έξι αγόρια και τέσσερα κορίτσια έξω από την πύλη ενός δημοτικού σχολείου στην πόλη Χάικου στην νότια επαρχία Χαϊνάν, σύμφωνα με το microblog του κινεζικού τηλεοπτικού δικτύου CCTV.

Τα παιδιά νοσηλεύονται, ενώ δύο φέρουν σοβαρά τραύματα, τα οποία όμως δεν κρίνονται απειλητικά για τη ζωή τους, προσθέτει το δίκτυο.

Η αστυνομία διερευνά την «άγρια εγκληματική υπόθεση ακραίων ενεργειών» -όπως την περιέγραψε. Δυστυχώς, όμως, τα βίαια εγκλήματα είναι σπάνια στην Κίνα σε σχέση με πολλές άλλες χώρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι ή με τσεκούρι, πολλές από τις οποίες είχαν στόχο παιδιά.
 
Πηγή: protothema.gr

 
Developed by electro-net.gr