Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σαδιστής φυλάκισε και βίαζε επί 1,5 μήνα σε ξενοδοχείο στη Μελβούρνη Ολλανδή τουρίστρια [εικόνα]

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια του σαδιστή Alfio Anthony Granata σε δωμάτιο ξενοδοχείου μια 21χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία στη Μελβούρνη.

Η Ολλανδή βιάστηκε κατ' επανάληψη και ξυλοκοπήθηκε άγρια με κόπανο κρέατος από τον Granata για έξι εβδομάδες, τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012, κατά τη διάρκεια των οποίων εξαναγκάστηκε από τον 45χρονο βιαστή της να κοιμηθεί γυμνή στο ντους, ενώ δέχθηκε απειλές πως αν παραπονεθεί θα πάθε κακό η οικογένειά της στην Ολλανδία.

Ο Granata εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο της Βικτόριας, δηλώνοντας ένοχος για 100 κατηγορίες που περιλαμβάνουν βιασμό, κακοποίηση και τις πολλαπλές απειλές κατά της ζωής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Herald Sun, η αστυνομία είχε δύο φορές επισκεφθεί το δωμάτιο της κόλασης, αλλά και τις δύο αυτές φορές δεν είχε διαπιστώσει τίποτα, αφήνοντας τον εφιάλτη να συνεχίζει.

Η 21χρονη τουρίστρια γνώρισε τον 45χρονο και τη σύντροφό του Τζένιφερ Μαίρη Πέστον στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου στην περιοχή St Kilda τον Νοέμβριο του 2012. Τότε, οι τρεις τους ενεπλάκησαν σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ωστόσο, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, ο Granata έγινε βίαιος και παρανοϊκός υποστηρίζοντας ότι η σύντροφός του θα τον εγκατέλειπε με την τουρίστρια. Ετσι, αποφάσισε να φυλακίσει την Ολλανδή και να την κακοποιήσει πολλαπλές φορές είτε βιάζοντάς την είτε χτυπώντας την βάναυσα με τον κόπανο κρέατος και καίγοντάς την με αναπτήρα στο πρόσωπο. Πολλές φορές την άφηνε για μέρες γυμνή στο βρεγμένο πάτωμα του μπάνιου.

Τελικά, το μαρτύριο τελείωσε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2012, όταν η γυναίκα κατάφερε κατά τη διάρκεια πάλης να μαχαιρώσει τον βασανιστή της στον ώμο και να καλέσει την αστυνομία που τις δύο προηγούμενες φορές είχε αποδειχθεί ανίκανη να διαλευκάνει τι ακριβώς συνέβαινε μέσα σε εκείνο το δωμάτιο.

Την πρώτη φορά που αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο της φρίκης, η κοπέλα υπό τον φόβο πως η οικογένειά της στην Ολλανδία θα πάθει κακό, είχε καταθέσει πως σημειώθηκε ένας διαπληκτισμός, αλλά πως η ίδια ήταν εντάξει. Τη δεύτερη φορά, οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν το δωμάτιο του Granata, δεν μπήκαν καν μέσα και απλώς αρκέστηκαν να σταθούν στον διάδρομο και να μιλήσουν στον 45χρονο και την Πέστον.

«Ακόμη υποφέρω από κρίσεις πανικού. Ακόμη φοβάμαι τον κόσμο. Νιώθω σαν να ζω μέσα σε μια μαύρη τρύπα» κατέθεσε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός της στο δικαστήριο της Βικτώριας η Ολλανδή η οποία ισχυρίστηκε πως ο Granata κατά τη διάρκεια της ομηρείας της τής έλεγε πως έχει στο ενεργητικό του 248 δολοφονίες και πως δεν του είναι τίποτα να σκοτώσει και τους γονείς της.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί και αύριο.

Ο Granata



Πηγή: iefimerida.gr

 
Developed by electro-net.gr