Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έναρξη Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης για αποφοίτους Σχολών Επαγγελμάτων/Επιστημών Υγείας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας & τα Προγράμματα ELQA, σε συνεργασία με την Π.Ε.Τ.Ι.Ε. - Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, διοργανώνουν τα παρακάτω Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης:

1. Εξειδίκευση στη Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Βιοχημείας
2. Εξειδίκευση στη Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Μικροβιολογίας
3. Εξειδίκευση στη Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Μοριακής Βιολογίας
4. Εξειδίκευση στη Κλινική Εργαστηριακή Διαγνωστική στο πεδίο της Κλινικής Αιματολογίας

Τα ανωτέρω Προγράμματα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως, με φορέα υλοποίησης το Ι.Δ.Β.Ε του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας. Το καθένα είναι διάρκειας 100 ωρών και μετά την ολοκλήρωσή τους πραγματοποιείται πιστοποίηση των γνώσεων που απέκτησαν οι συμμετέχοντες.

Στους επιτυχόντες απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης από το Ι.Δ.Β.Ε. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (http://idve.teilar.gr), το οποίο αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Κράτος.

Δικαίωμα συμμετοχής στα ανωτέρω Προγράμματα έχουν Πτυχιούχοι των Σχολών Επαγγελμάτων / Επιστημών Υγείας, καθώς και άλλων συναφών Σχολών.

Το κόστος συμμετοχής ανά Πρόγραμμα ανέρχεται σε 350 ευρώ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα, επιλέγοντας το/τα Προγράμματα που επιθυμούν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410-684649, 2410-684650 & 2410-684448 (Ημέρες Τρίτη & Πέμπτη, Ώρες: 10:00 - 13:00 μμ.).

 
Developed by electro-net.gr